top of page
Zoeken

๐•€๐•Ÿ๐•ฅ๐•–๐•Ÿ๐•ฅ๐•š๐•–๐•ค

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2021

๐™’๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™Ÿ๐™ค๐™ช๐™ฌ ๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™š ๐™–๐™ก๐™จ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™œ๐™–๐™–๐™ฉ ๐™ค๐™ข ๐™๐™š๐™ฉ๐™œ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™–๐™–๐™ง ๐™Ÿ๐™ž๐™Ÿ ๐™—๐™ก๐™ž๐™Ÿ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™™๐™ฉ? ๐™‚๐™š๐™ก๐™ค๐™ค๐™› ๐™š๐™˜๐™๐™ฉ ๐™ž๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™š๐™จ ๐™™๐™ž๐™š ๐™Ÿ๐™š ๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™™๐™ง๐™–๐™–๐™œ๐™ฉ, ๐™ฏ๐™ค๐™™๐™–๐™ฉ ๐™Ÿ๐™š ๐™œ๐™–๐™–๐™ฉ ๐™œ๐™ก๐™–๐™ฃ๐™ฏ๐™š๐™ฃ! Wanneer je ontdekt hebt wat jij leuk vindt, wat je verlangen is en waar je blij van wordt is het belangrijk dat je hierbij ook de juiste intenties plaatst en nastreeft.


Je intenties kun je zien als bewuste positieve gedachten die de volle aandacht krijgen van jou. Dus het is handig als je ook in je eigen intenties gelooft. En geloven is in mijn ogen voelen. Hoe voelt het wanneer je die nieuwe baan hebt? Hoe voelt het als je die grote reis maakt? Hoe voelt je je als je helemaal gezond bent? Om te helpen kun je deze vragen beantwoorden: Waar droom je van?

Wat streef je na?

Waarom is dat juist belangrijk voor jou? Zorg dat je je verlangen opschrijft. Zoek er plaatjes bij en hang die zichtbaar op. Zo wilde ik al een hele tijd een leuke relatie. Ik had wel af en toe een date, maar dat was telkens niet wat ik zocht en soms was het ook echt een gedoe om gewoon simpel iemand te leren kennen. Ik sprak mijn intentie uit voor een liefdevolle leuke en fijne relatie met een man die bij mij past. Ik tekende ons samen en sprak een aantal dagen achter elkaar hardop uit dat ik zo gelukkig was met mijn nieuwe vriend. Dat we goed bij elkaar passen en we ook samen kunnen groeien. Humor, vertrouwen en communicatie gaf ik ook de aandacht. En ja, ik vroeg ook om een lang exemplaar met baard ๐Ÿ˜‰ Het duurde even, maar ineens was hij daar. Hoewel ik het de eerste weken nog niet eens door had bleek hij helemaal de man te zijn waar ik mijn intentie op had gezet. En jawel, de vlag kon uit want het heeft toch behoorlijk wat jaren geduurd. Toch hield ik vertrouwen in het type persoon en relatie waar ik gelukkig van zou worden. En nu weet ik ook dat ik met hem verder wil. Ik kan helemaal mezelf zijn bij hem en heb zin om met hem de toekomst in te kijken. Helaas, die baard is niet zo vol als we beiden zouden willenโ€ฆ..maar voor de rest zijn we super dankbaar voor onze ontmoeting, spiegels en vertrouwen. We zijn nu 5 maanden samen! Tijd om mijn intenties voor mijn bedrijf, mijn geluk, mijn camperbusje en nieuwe reizen uit te zetten! Schrijf en spreek je mee? Hardop je intenties voorlezen of herhalen tijdens het autorijden. Voelen dat het nu al de waarheid is en ervaren hoe fijn dat voelt! Aan welke intenties wil jij de aandacht geven zodat ze levendig worden? #intenties #verlangen #uitspreken #voelen #geloven #reizen #vertrouwen #durven #jouwfeestje #ontwikkeling


20 weergaven0 opmerkingen
bottom of page